Dutch IPTV

FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ

Vind antwoorden op uw vragen

IPTV staat voor Internet Protocol Television, een technologie die televisieprogramma’s via internet levert in plaats van traditionele uitzendmethoden. IPTV maakt gebruik van een breedbandinternetverbinding om video- en audio-inhoud van hoge kwaliteit rechtstreeks op uw apparaat te leveren.

We raden het gebruik van een abonnement voor meerdere apparaten af, omdat dit kan leiden tot buffering en slechte streamingkwaliteit. Voor de beste streamingervaring raden we aan om voor elk apparaat of elke verbinding een apart abonnement aan te schaffen. Heeft u echter meerdere aansluitingen nodig, dan hebben wij een goede deal voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontvang korting op extra abonnementen.

We bieden een breed scala aan kanalen en inhoud van over de hele wereld, waaronder sport, films, tv-programma’s, nieuws en meer. Ons kanaalaanbod wordt voortdurend bijgewerkt en uitgebreid om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de best mogelijke inhoud. Bekijk onze Kanaallijstpagina!

IPTV werkt over de hele wereld, waar u ook woont of waar u zich ook bevindt. Omdat je een stabiele internetverbinding hebt, kun je duizenden tv-kanalen bekijken.

Nee, u maakt via internet verbinding met onze server, zonder antenne, kabel… en andere apparatuur.

Soms kan er sprake zijn van buffering als gevolg van een lage internetsnelheid of veel internetverkeer. Als u buffering ervaart, drukt u 10-15 seconden op “pauze” en gaat u verder. Meestal wordt hierdoor de buffer geëlimineerd of verkleind.

U kunt IPTV-abonnementen bekijken op een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, smart-tv’s en streaming-apparaten zoals Amazon Fire TV, Android TV Box en Apple TV, met behulp van alle applicaties die op uw apparaat zijn afgestemd. Bekijk onze gebruikershandleidingpagina voor verschillende apparaattutorials!

Open de abonnementspagina om pakketten en prijzen te bekijken.
Kies uw dienst en een betaalmethode om te bestellen.

Wij bieden de best presterende IPTV-service. Onze servers zijn uitgerust met hoge bandbreedte en antivriestechnologie. Ook voor bestellingen per e-mail bieden wij een snelle bezorgservice. Mocht één van uw abonnementen niet werken, dan lossen wij altijd het probleem op of bieden wij alternatieve abonnementen aan.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal en cryptocurrency. Neem voor speciale verzoeken contact met ons op.

Wij verwerken bestellingen doorgaans handmatig (om veiligheidsredenen), dus wees geduldig na de betaling.
Uw abonnementsgegevens worden verzonden naar het e-mailadres dat u in het betalingsformulier heeft vermeld.
De bezorging van je abonnement duurt doorgaans maximaal 5 minuten maar 2 uur. Als u uw bestelling na 8 uur nog niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op en controleer eerst uw inbox/spam.

Minimaal 15 Mbps, het internet moet goed en stabiel zijn. Hoe stabieler en beter internetbandbreedte, des te helderder de kwaliteit van de beelden zal zijn zonder enige buffering en bevriezing. 

Heeft u vragen ?

Onze ondersteuning werkt 24/7 en 7/7 om uw ticket te ontvangen en u te helpen voor al uw problemen en al uw vragen

Signup to our Newsletter to get updates on promotions.

You cannot copy content of this page